Disclaimer

De website www.my-Llavero.com, de My-Llavero nieuwsbrief en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links, zijn eigendom van My-Llavero. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiëren, of op te slaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van My-Llavero. (Zoals onder andere afbeeldingen van producten, foto’s van modellen, logo’s en teksten)

De op deze website en in de nieuwsbrief getoonde informatie wordt door My-Llavero met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat informatie die op de website wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is.

De informatie op de site wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. My-Llavero behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving, door te voeren.

Bepaalde (hyper)links in deze site leiden naar websites buiten het domein van My-Llavero, welke geen eigendom zijn van My-Llavero. Deze links zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. My-Llavero kan niet instaan voor de inhoud en het functioneren van deze websites, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden.

Aanbiedingen

De aanbiedingen zijn geldig tijdens de vermelde looptijd en gelden zolang de voorraad strekt. Prijzen zijn onder voorbehoud van kennelijke (type)fouten en kunnen tussentijds wijzigen. De vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW.