Betalen

Bij My-Llavero kun je op de volgende manieren betalen:

– iDeal
– PayPal
– Klarna
– Vooraf overmaken
– Betalen bij afhalen
– Rembours
– Bancontact / Mister Cash
– Giropay

Voor een snelle bezorging raden wij aan te kiezen voor een directe betaalmethode zoals iDeal, Klarna, of PayPal, bestellingen geplaatst met deze methoden worden direct verzonden.

Betalen met Klarna

Klarna voert voor My-Llavero het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale factuur van Klarna, via e-mail, ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen voert Klarna een gegevenscontrole uit. Klarna hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kunt je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. Je kunt bij vragen altijd contact met Klarna opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de Klarna website.

Let op! Klarna staat los van My-Llavero. Dit betekent dat wanneer je kiest voor Klarna de betaling ook via hen verloopt. Je kan hiervoor dus contact opnemen met de klantenservice van Klarna.

Wanneer My-Llavero een actie heeft kan de levertijd wat langer duren dan je normaal van ons gewend bent. Kies je dan toch voor Klarna, dan blijven wel dezelfde regels van kracht. Je hebt dan nog steeds 14 dagen om te betalen, Klarna weet natuurlijk niet dat je gebruikt hebt gemaakt van een actie. Hou hier dus ook rekening mee en betaal je rekening op tijd om verhoging te voorkomen! My-Llavero kan hiervoor niet garant staan

Om je de betaalmethodes van Klarna aan te kunnen bieden, moeten we je persoonsgegevens aan Klarna overdragen. Dat gebeurt alleen wanneer je kiest om te betalen met Klarna. Klarna gebruikt de gegevens om te beoordelen of je gebruikt kunt maken van deze betaalmethode. De persoonsgegevens zijn je naam, adres, telefoonnummer, betaalhistorie en de gegevens van je bestelling, zoals de betaalmethode, het afleveradres, de bestelde producten en dergelijke.

Je vindt hier meer informatie in de gebruikersvoorwaarden van Klarna. Algemene informatie over Klarna vind je hier. Je persoonsgegevens worden door Klarna, in overeenstemming met de geldende wet bescherming persoonsgegevens en zoals beschreven in Klarna’s privacy statement, verwerkt.